Spoed levering

Vanochtend hebben we met spoed een familie geholpen met een voedselpakket, we zijn blij dat we ook deze familie geholpen hebben.


Door deze snelle actie hebben we 10 nieuwe oproepen gekregen van families die ook hulp nodig hebben. Morgen willen we voor 20 families eten gaan kopen, wie kan ons bijstaan met een donaties ? Eten of geld is prima. We willen graag iedereen helpen .

Previous

Verschillende donaties ontvangen

Next

Analytics website

2 Comments

  1. Anonymous

    Ik wil mijn dank uiten aan de Voedselbank Team met jullie snelle reactie. Ik heb hulp gevraagd voor mijn buurman op 14 april 2020 en hij ontving al op 15 april 2020 zijn voedsel pakket. Hartelijk bedanki en keep doing a good job.

  2. Anonymous

    mi ke gradisí pa e pakete ku mi a risibí pa famianan den nesesidat
    Genaro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén