Category: Uncategorized

Update

We hebben gisteren (vrijdag) weer eten rond gebracht bij “onze familie”.

Auto vullen met de voedselpakketten en rijden maar. Deze week hebben we weer andere producten ingekocht, zodat er toch een beetje variatie is.
Ook een kindje van 3 heel blij gemaakt. De doos Cornflakes zag hij als eerste en gilde het uit van blijdschap. Daarna zag hij ook de waterijsjes….Dit vond hij ook helemaal geweldig. Volgende week krijgt hij natuurlijk weer iets lekkers.

Vrijdag pakjes dag!

Vrijdag is het weer een dag dat “onze families” een pakket met eten krijgen. Boodschappen doen kost veel tijd. Om 14.30 uur naar de supermarkt en ongeveer 3 uur later lopen we met onze volle boodschappen kar weer naar buiten.

Nu begint te tijd te dringen. Pakketjes maken en rondbrengen. Dit moet voor 21.00 uur klaar zijn, want er is nog de avondklok. Ook mogen we maar 2 dagen in de week rijden met onze nummerplaat. Iets voor 18.00 uur zijn de pakketjes ingeladen en dan gaan we rijden.

Wel een uitdaging weer, al die nieuwe adressen. Met het eerste adres zijn we al een half uur bezig. “Bij de toko links af, dan derde drempel rechts dan links….enz. Uiteindelijk hebben we het gevonden! De familie met kinderen waren erg blij. Op naar de volgende familie. De volgende pakketjes gingen iets sneller. Rond 20.00 uur werden we gestopt door de politie op de weg, roadblock! Op de vraag waar we vandaan kwamen, was het antwoord “overal op het eiland, we brengen voedselpakketten rond”. De politie riep toen “laat ze door, ze brengen voedselpakketten rond”. Op naar de volgende families. Bijna 21.00 uur laatste pakket voor vandaag afgeleverd. Daarna op naar huis. Morgen gaan we weer verder.

Grootste donatie tot nu toe

Net 1000 euro ontvangen voor boodschappen van S. K. We kunnen nu al onze mensen weer eten brengen. Super bedankt S. K.

Wie volgt met doneren?


Powered by WordPress & Theme by Anders Norén