Amigoe

gewoon veel RSS nieuws

‘Ook Trumps schoonzoon gebruikte privémail in Witte Huis’

De kwestie is vooral zo pikant, omdat Kushner nu precies heeft gedaan waarvan Trump tijdens zijn campagne zo’n schande sprak. Ook Hillary Clinton had in haar periode als minister van Buitenlandse Zaken soms haar privé-account gebruikt, wat haar tijdens de campagne op een tirade van Trump kwam te staan.

Zijn gevleugelde uitspraak ‘Lock her up’ werd geregeld door hem en zijn aanhang gescandeerd tijdens campagnebijeenkomsten. Trump beloofde zijn kiezers dat hij Clinton zou laten opsluiten als hij tot president gekozen zou worden. Maar aan die verkiezingsbelofte heeft hij nooit gevolg gegeven.

Volgens Politico was Kushner niet de enige. Ook voormalig stafchef Reince Priebus, strateeg Steve Bannon en economisch adviseur Gary

Cohn zouden af en toe hun privémail hebben gebruikt. De nieuwssite zegt ruim 20 e-mails te hebben ingezien die het privégebruik bevestigen.