Amigoe

gewoon veel RSS nieuws

Autodealer koopt Golfje uit ’79 met 18.000 kilometer op te teller

De broer en zus hebben hun oude Golf ingeruild voor een nieuwer exemplaar. Wat ze voor de auto hebben gekregen, is niet bekendgemaakt. “Eigenlijk is het gewoon wat de liefhebber er voor geeft. Ik mag mijzelf betitelen als een liefhebber dus ik heb er ook behoorlijk wat voor gegeven”, is het enige wat Krawczyk er over kwijt wil.

Wat hij met de auto gaat doen, is nog niet bekend. Wel belooft de autohandelaar dat de wagen een eervolle toekomst krijgt. “Op het moment dat ik hem zelf als autoliefhebber niet zou houden, willen we hem eigenlijk graag ergens neerzetten waar hij toegankelijk is voor het grote publiek.”

“Misschien dat de importeur er belang bij heeft of misschien de Volkswagenfabriek. Want laten we eerlijk zijn, dit is natuurlijk een Volkswagen zonder sjoemelsoftware”, zegt Krawczyk met een lach.